Ajankohtaista

Hei kaikki Jämsänkosken Jäähallin käyttäjät!

 

Länsi- ja Sisä-Suomen AVI päätti 9.12.2021 toiminnan harjoittamista koskevista rajoituksista Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle aikavälille 13.12. – 31.12.2021 Tämä tarkoittaa sitä, että toiminnan (harjoitukset, ottelut) järjestäjällä on seuraavat vaihtoehdot:

 

HUOM! Vaihtoehto on ilmoitettava kenttämestarille etukäteen.

 

A.

Tapahtumassanne on noudatettava henkilömäärästä riippumatta turvavälejä ja kaikkiahygienia ohjeita. Tämä tarkoittaa, että pukukopissa saa olla enintään niin monta (yleensä n.10)henkilöä että turvavälit säilyvät, harjoituksissa ryhmät eivät sekoitu, suosittelemmeharjoitusryhmän jakamista noin 10 hengen ryhmiin jäällä (ryhmiä voi olla useita).

 

Tämä koskee kaikkia tapahtumia pl. ammattiurheilu (Naisten Liiga, Miesten Mestis,Miesten Suomi-sarja). Tällöin myöskään katsojia ei tapahtumiin saa ottaa.

 

B.

Vaihtoehtoisesti otatte koronapassin käyttöön (ohjeet täältä: https://stm.fi/koronapassi).Tällöin jos seura valitsee koronapassin käytön, koskee se siis kaikkia tiloihin tulijoita:katsojat, pelaajat, toimihenkilöt, tuomarit, toimitsijat.
Koronapassin vaatimus ei koske ammattiurheilua (Naisten Liiga, Miesten Mestis, MiestenSuomi-sarja) eikä hallissa töissä olevia (kahvilatyöntekijä, hallihenkilökunta jne.), muttakoskee kaikkia muita sarjoja ja harjoituksia luistelukoulusta-U22 ikäisiin ja kaikkiaaikuisten sarjoja, niiden harjoituksia ja tapahtumia.
Koronapassia ei voi kysyä alle 16-vuotiaalta. Täten U16 ja nuorempien sarjoissa jaharjoituksissa pelaajilta (ml. luistelu- ja kiekkokoulut) ei koronapassia kysytä, mutta kaikiltamuilta jäähalliin tulevilta se kysytään.

Koronapassilla toimittaessa (vaihtoehto B) myös U16 vuotiailla ja nuoremmilla poistuu tuo10 hengen ylittävän osan turvavälivaade.
Katsojia koskeva yleisömäärärajoitus on voimassa edelleen ja jos otatte tapahtumaankoronapassin käyttöön toiminnan järjestämiseksi, koskee siis myös katsojia.
Koronapassin tarkistus:Koronapassi tarkistetaan JOKAISEN TAPAHTUMAN YHTEYDESSÄ ja tarkistuksensuorittaa järjestävä taho eli joukkueen edustaja. Vierailevan joukkueen edustaja ei voitarkistaa omia koronapassejaan.

 

Koronapasseista ei saa tietosuojan vuoksi pitää mitään listaa, niiden tietojen kerääminenmihinkään tietoihin ylös on laitonta.
Rajoitukset koskevat kaikkia jäähallin yllä mainittuja käyttäjiä pl. koulujen opetussuunnitelman mukaiset vuorot.

Tämä ohjeistus korvaa jäähallin yleiset järjestyssäännöt siltä osin, kun niissä on eroavaisuuksia.

 

 

 

Jämsänkosken tekojäärata Oy Hallitus

Viimeksi päivitetty 13.12.2021 11:40